Aktiv ferie

Aktiv ferie 
i Thyborøn

Tag på Surfferie i Thyborøn

Med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden side, er der masser muligheder for Vandsport aktiviteter i Thyborøn.


Kontakt Thyborøn Surfcenter for surfundervisning, boardudlejning, guidede ture på stand-up paddle, snorkling og dykning.
Mulighederne er mange…

Vesterhavet – et besøg værd året rundt!


Tag familien med og bliv blæst i gennem ved havet, sæt dragen med vinden, fang en fisk (dem er der nok af) eller gå på ravjagt.


Nyd en dukkert ved vores fantastiske badestrand, hvor livredder tårnet i perioden 23. juni til 16. august mellem klokken 10 og 18, er bevogtet af Trygfondens livreddere.


Både Vesterhavets vilde vande og Limfjordens milde er velegnet til vandsport.


Hvad enten du er windsurfer, er til stand up paddle, kitesurfer eller kajakroer – ja så der virkelig mange muligheder her i området.
Udforsk også Lemvig Marina, Thorsminde og Klitmøller som jo ligger lige i nabolaget.


Er du nybegynder og kunne du godt tænke dig at prøve vandsporten af, står flere lokale ildsjæle i sæsonen klar med forskellige introduktionstilbud til vandsport.Cykel og vandreture 


Naturrum Thyborøn

Naturrum Thyborøn starter ved parkeringspladsen i sydenden af Vesterhavsgade. Der er skilte, der viser vej. I området er der overdækket rasteplads med borde/bænkesæt og toilet. Ovenfor diget er der legeplads, udsigtsplatform med udsyn over Vesterhavet.

Fra området udgår to vandreture på henholdsvis 4 og 11 km.

Løbe- og vandreruter

Cykelruter